TEXTILSTUGAN

Tervetuloa

Olen lapsesta saakka ollut kiinnostunut käsitöistä. Vuonna 1997 perustin Ylimarkussa sijaitsevan yritykseni, joka on nimeltään Textilstugan Inger Franzén.Tuolloin harrastuksestani tuli minulle kokopäivätyö. 

Tuotteeni ovat lähinnä sisustustekstiilejä, joita kudon käsin. Valmistan tuotteet omissa tiloissani ja myynti tapahtuu netin kautta, tilamyymälässä ja markkinoilla. Käsitöissäni käytän luonnonmateriaaleja, kuten pellavaa, puuvillaa ja villaa. 

Textilstugan Ylimarkussa, 20 km pohjoiseen Närpiön keskustasta. Tulkaa tutustumaan!

Pihamyymälä avoinna torstaisin klo. 18-20.
Muina päivinä sopimuksen mukaan.
Ota yhteys

Laatu & Perinteet ovat tunnusomaisia Textilstugan Inger Franzenille.

Kudon sekä käsin että koneella vanhojen kudontamallien mukaan. Monet kuvioista ovat satoja vuosia vanhoja.

Isoäidin sarja

Isoäidin sarjaani olen saanut inspiraation entisaikojen koristeellisista päällyspeitteistä. Tämän sarjan tuotteet sopivat nykyaikaiseenkin kotiin yksinkertaisen tyylinsä vuoksi. Sarjaan kuuluu tabletteja, kaitaliinoja, tyynyjä ja jopa suuria peitteitä. Näiden tekstiilien värimaailma on perinteikästä punaista, mustaa ja vihreätä. Materiaali on villaa ja puuvillaa.

Lue lisää
“Valmistan kaikki tuotteet itse, joten voitte myös ehdottaa omia väriyhdistelmiä ja kokoja.”

Tervetuloa

Jääkukka-tyynyt

Tyyny on 100% pellavaa, johon on ommeltu tähtiä puuvillalangasta. Kirjailu on luonnonvalkoista, tai ruskeaa valkaisemattomalla kankaalla, luonnonvalkoista ruskealla, valkoista mustalla, ja mustaa valkoisella.

Koot: 40×40 ja 50×50

Lue lisää